Інгредієнти на 4 порції:
- короп 1 кг
- картопля 3-4 шт.
- помідори 2 шт.
- печериці 200 г
- лук 1 шт.
- морква 1 шт.
- лимон 1 шт.
- кріп 1 пучок
- рослинне масло 2 ст.л.
- сіль, перець за смаком
Спосіб приготування:
1. Випотрошеного і очищеного коропа натерти сіллю і перцем всередині і зовні. Начинити рибу третиною гілочок кропу.
2. Печериці помити і нарізати пластинками.
3. Цибулю нарізати кільцями, моркву та помідори - кружальцями, лимон і ретельно вимиту картоплю - скибочками.
4. У центр змащеної маслом форми для запікання покласти залишки кропу. З боків викласти овочі з грибами і лимоном.
5. Зверху на кріп викласти рибу. Скропити рибу рослинним маслом і приправити за смаком.
6. Поставити в попередньо нагріту духовку до 180 градусів. Запікати 20 хвилин, потім збільшити температуру до 200-220 тримати в духовці до готовності.
|
Немає коментарів:
Дописати коментар