суботу, 20 грудня 2014 р.

КОРОП ЗАПЕЧЕНИЙ НА ГРИЛІ



Інгредієнти на 4 порції: 
- короп 1 кг 
- картопля 3-4 шт. 
- помідори 2 шт. 
- печериці 200 г 
- лук 1 шт. 
- морква 1 шт. 
- лимон 1 шт. 
- кріп 1 пучок 
- рослинне масло 2 ст.л. 
- сіль, перець за смаком 

Спосіб приготування: 
1. Випотрошеного і очищеного коропа натерти сіллю і перцем всередині і зовні. Начинити рибу третиною гілочок кропу. 
2. Печериці помити і нарізати пластинками. 
3. Цибулю нарізати кільцями, моркву та помідори - кружальцями, лимон і ретельно вимиту картоплю - скибочками. 
4. У центр змащеної маслом форми для запікання покласти залишки кропу. З боків викласти овочі з грибами і лимоном. 
5. Зверху на кріп викласти рибу. Скропити рибу рослинним маслом і приправити за смаком. 
6. Поставити в попередньо нагріту духовку до 180 градусів. Запікати 20 хвилин, потім збільшити температуру до 200-220 тримати в духовці до готовності. 

Немає коментарів:

Дописати коментар