суботу, 20 грудня 2014 р.

ОВОЧІ НА ГРИЛІ


Овочі на грилі - це відмінний гарнір до м'яса або риби. Але навіть самі по собі, з теплим хлібом і пряним соусом - це дуже смачно. Найсмачніше, звичайно ж, коли вони приготовленні на багатті, з димком, однак і на сковороді-гриль виходить непогано. Спробуй!
Інгредієнти:
- Цукіні - 50 г
- Баклажани - 50 г
- Перець болгарський - 50 г
- Селера - 30 г
- Шампіньйони - 30 г
- Цибуля-порей - 25 г
- Спеції, трави-2 г
- Олія оливкова - 10 г
- Соєвий соус - 10 г
Приготування:
Для початку промий цукіні, баклажан, перець болгарський, селеру, печериці, цибулю та наріж на невеликі шматочки.
Приготуй соус: оливкову олію змішай з соєвим соусом і ретельно перемішати.
Овочі посип улюбленими спеціями і травами, полий соусом. Залиш маринуватися на 2-3 хв.
Розігрій сковорідку-гриль, виклади на неї мариновані овочі та смаж до готовності.
Готові овочі виклади на тарілку, прикрась зеленню і подавай до столу.
Приємного апетиту!

Немає коментарів:

Дописати коментар