суботу, 20 грудня 2014 р.

ЗАПЕЧЕНИЙ ЛОСОСЬ В ДУХОВЦІ


Дуже корисне, смачне і водночас зовсім не складне блюдо, для приготування якого філе лосося запікають у фользі з яйцями, цибулею і зеленню кропу. Фольга дозволяє зберегти всі корисні речовини в рибі, а лимон і кріп надають йому характерний смак і аромат. Гарнірувати блюдо можна свіжими овочами.
Інгредієнти:
2 філе лосося по 400 гр. кожен-
1 год. Л. лимонного сока-
2 варених яйця-
2 луковіци-
40 гр. вершкового масла-
1 маленький пучок кропу.
Спосіб приготування:
1. Ріжемо тонкими скибочками 2 цибулини.
2. Чистимо 2 варених яйця і дрібно рубаємо.
3. Дрібно ріжемо кріп.
4. Уклавши одне філе лосося шкірою вниз на лист фольги, скроплюємо його лимонним соком, солимо і обсипаємо яйцями і yкpопом, потім обкладаємо підготовленими скибочками лука, зверху поливаємо розтопленим вершковим маслом.
5. Накриваємо все другим шматком філе, покладеним шкірою ввеpх.
6. Щільно завеpнyв фольгу, кладемо все пpотівень і запікаємо в дyховке протягом півгодини.

Немає коментарів:

Дописати коментар